• Canyon studio 02 min banner
  • Eston studio 03 min bannerFabien Banner

New Ambiance is opgericht in de nazomer van 2007. Sinds die tijd zijn we een interessante partner van vele winkeliers in Nederland! Wij vertegenwoordigen de volgende producenten en daarnaast hebben we onze eigen import.

POLDEM

Een stabiele partner voor velen. Poldem produceert eigentijdse zitmeubelen in een aantrekkelijke prijsstelling die bovendien uitblinken in comfort.

Naast de collectie van Poldem bieden we ook een ruime collectie eetkamerstoelen, bankstellen en fauteuils aan. Deze collectie wordt in stof, pu en leder aangeboden. Ook hier staat een stabiele levertijd, kwaliteit en scherpe prijsstelling centraal.

2M LIVING

Sinds februari 2014 vertegenwoordigen wij de firma 2M Living. Deze firma levert een collectie massief eiken eetkamertafels en salontafels. Leverbaar in veel CBM kleuren. Eventueel maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Deze collectie is nog puur Nederlands wat we koesteren en trots op zijn!

Door nauw met onze producenten samen te werken, zijn we in staat onze meubelen te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolgd, waardoor we onze collectie kunnen afstemmen op de wensen van de professionele vakhandel en daarmee uiteraard ook de consument. Kortom: onze collectie wordt door een zeer breed publiek gewaardeerd en kan omschreven worden als: "gewoon handel"

 

Ons team: